Wij nemen uw veiligheid serieus, lees hier alles over onze COVID-19 maatregelen. Verder lezen »

Trouwen op een mooie locatie in Den Haag

Uw mooiste dag verdient een bijzondere locatie. In de fraaie tuin van het Haags Kunstmuseum, het laatste werk van architect Berlage, vindt u ons bijzondere paviljoen. Onze trouwlocatie (met terras, restaurant en zaal) is zeer geschikt voor ieder(e) receptie, huwelijksvoltrekking, huwelijksdiner of trouwfeest.

Wist u dat onze bedrijfsleidster Femke jaren als weddingplanner heeft gewerkt? Bruiloften zijn onze passie en al onze ervaring staat ter uwer beschikking. Alle onderdelen (van ontvangst tot afsluiting) kunnen perfect op maat worden uitgewerkt. Samen maken we uw trouwdag onvergetelijk!

Trouwen bij Brassie Berlage in Den Haag

Naast ons restaurant ligt een schitterende Serre waar u besloten gezelschappen via een privé ingang kunt ontvangen. De details in Art Deco, het zonovergoten terrassen, het droomuitzicht over de prachtige tuin van het Kunstmuseum en de sfeervolle ambiance geven Brasserie Berlage een zweem Parijs…in Den Haag.

Keuken
Niet alleen de sfeer ademt Parijs, ook de keuken is geïnspireerd door bekende Brasserieën, afgewisseld met de laatste internationale trends. Bekijkt u gerust ons menu eens. De huisstijl laat zich het best schetsen als comfortabel informeel, de service als vlot en vriendelijk.

Maximale capaciteit per 1 juli 2020: 125 personen
Voor Brasserie Berlage staat de veiligheid van u en uw gasten altijd voorop. Wij conformeren ons aan de RIVM richtlijnen, zoals u op onze pagina met coronamaatregelen kunt lezen. Momenteel kunnen wij groepen tot 125 personen verwelkomen. Ons restaurantgedeelte heeft een maximale capaciteit van 40 personen, in onze Serre kunt u nog eens 40 gasten ontvangen en ons terras heeft een capaciteit van 45 personen.

Altijd maatwerk
Bij Brasserie Berlage vullen uw bruiloft speciaal in naar al uw wensen. Naast de invulling van uw receptie, diner of feest is het namelijk ook mogelijk om bij Brasserie Berlage in het huwelijk te treden. De ceremonie kan plaatsvinden in de prachtige privé Serre of buiten in de prachtige tuin van het gemeentemuseum.

Meer weten?

Geheel vrijblijvend een optie plaatsen? Een bezichtiging plannen of wenst u aanvullende informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ook maken wij met plezier een offerte op maat voor de ideale invulling voor uw trouwdag.

Tags: Trouwen in den Haag, Trouwen Brasserie Berlage, mooie trouwlocatie Den Haag.

Testimonials

Hanneke en Ronald

Hanneke en Ronald

06-2019

"We hebben een prachtige trouwdag gehad bij Berlage! De vakkundige en enthousiaste hulp van Berlage heeft hier erg aan bijgedragen. We zijn heel blij met jullie flexibele houding en can-do mentaliteit! De locatie is sfeervol en het gebouw heeft een aansprekende architectuur. De pergola doet het uitstekend op foto's. Het grasveld was erg geliefd bij de spelende kinderen." Veel dank!

Bruiloft Hetty & Job

Bruiloft Hetty & Job

18-05-2019

"Wij hebben voor Brasserie Berlage gekozen als locatie voor ons huwelijk, omdat het volgens ons ‘een verborgen pareltje’ is. Een groot voordeel is dat zowel de huwelijksvoltrekking als ook de receptie en het diner (of feest) op dezelfde plek kunnen plaatsvinden. En dat er zowel binnen als buiten opties zijn. Wij hadden prachtig weer op onze trouwdag, zodat we buiten konden trouwen en daar ook de receptie konden houden. En we sloten de dag af met een heerlijk diner in de tuinzaal. Vanaf de allereerste kennismaking met Femke Zimmerman verliep de communicatie per mail, telefoon of persoonlijk uitermate prettig. Niets was een probleem en alles was mogelijk. Op de dag zelf vertaalde dit zich in een perfect lopende dag die niet mooier had kunnen zijn. Verrukkelijke hapjes en een heerlijk diner en dit alles geserveerd door uiterst vriendelijk en bekwaam personeel.Dank nogmaals aan Femke en haar team. We komen graag weer terug voor een gezellige borrel of diner!"

Els & Maarten

Els & Maarten

04-08-2019

Onze droom-trouwlocatie hebben we een jaar voor onze trouwdatum bezocht. We hadden een eerste oriënterend gesprek dat al heel fijn was. We wisten namelijk nog eigenlijk niets maar dat werd niet vreemd gevonden en zodoende ontdekten we al veel wat we wel en niet wilden en waar we nog over na wilden denken. In de rest van het jaar hebben we regelmatig contact gehad met Berlage, zowel via de mail als persoonlijk, en altijd werd er heel snel en duidelijk gereageerd, zo fijn! En dan de dag zelf, we hadden heel veel geluk met het mooie weer en de locatie zelf is al zo prachtig. Maar de organisatie van Berlage verdient echt een dikke pluim! Alles was perfect geregeld en verliep heel soepel. Onze ceremoniemeesters waren ook erg blij met de hulp die ze kregen van het personeel, in de voorbereiding de ochtend ervoor. Al met al zouden we iedereen aanraden bij Berlage te trouwen als je voor de mooiste locatie wilt gaan met de beste en meest vriendelijke service! foto credits: Marco Klompenmaker

Fabienne & Tuncay

Fabienne & Tuncay

15-04-2017

"Since the very beginning, the planning of our wedding at Brasserie Berlage was very smooth and a total no-brainer. We always received quick and clear answers to our requests and the staff showed great flexibility. The wedding itself was amazing, the food was delicious and all our guests had a very good time. The venue, with its serre and its terrace, is a place of choice for a family gathering or a friendly party. We would definitely recommend this great restaurant!"

Bruiloft Suzanne & Marc

Bruiloft Suzanne & Marc

04-04-2014

"Wij zochten een locatie voor onze bruiloft waar we zowel middagprogramma, diner en het feest konden vieren. Bij voorkeur in een stijlvolle omgeving. Met personeel die het goed begrijpt om het bruidspaar en de gasten op de eerste plaats te zetten. Dat alles hebben we gevonden bij Brasserie Berlage! De voorbereiding verliep prettig. Het personeel dacht op een goede manier mee en samen hebben we het goed uitgedacht. Eten in de ene ruimte, feesten in de andere. Het werd een topfeest! Zeer goede verzorging op alle fronten. We hebben veel complimenten van de gasten hierover mogen ontvangen."

Locatie

Brasserie Berlage
President Kennedylaan 1
2517 JK Den Haag
T: +31 (0)70 338 7622
E: info@brasserieberlage.nl

Openingstijden

Di t/m zo.: vanaf 10:00u, keuken vanaf 11:00-20:30u

Open Tue to Sun from 10 a.m. Kitchen open from 11 am to 8:30 pm

Zin om langs te komen? Reserveer een tafel
Komt u met een groep ? Vraag een offerte aan
Heeft u nog vragen? Naar de contactpagina